Best practice fra Israel: Gør din start-up modstandsdygtig

 

Mange startups kæmper med at opretholde deres investeringer, strategiske partnerskaber, salg og innovation. For mange er det en kamp for overlevelse.

Israel producerer flere startups end noget andet land i verden, og de har haft stor succes med krisehåndtering gennem et omstillingsparat mindset bestående af nytænkning af internationalisering, kommercielle interesser samt en gentænkning og repositionering af deres innovation.

Sponsoreret af Industriens fond har Innovationscenteret i Tel Aviv udviklet en best-practice værktøjskasse til danske startups, som samler metode og erfaring fra Israel med henblik på at kompetenceudvikle virksomheder og klæde dem til at modstå kriser.

Værktøjskassen består af uddannelsesmateriale, som skal hjælpe virksomhederne forebygge kriserne, og krisehåndteringsscenarier fra Israel, som skal hjælpe danske startups med at udvikle metoder til at kunne gentænke deres innovations- og produktportefølje under globale udfordringer.

 

Materialet er oversat fra engelsk. Orginalmaterialet kan tilgås her: https://israel.um.dk/en/innovation-centre/survival-toolbox-course

 

Vil du vide mere så kontakt Lasse Vinther-Grønning fra Innovationscenteret på e-mail: lasgro@um.dk

Præsentation

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab